Hoeveel CO2, reistijd en kosten kan uw organisatie besparen?

ontdek het met de afspraakplanners van MobilityLabel
Roudle - meeting optimizer

Slim afspreken in de praktijk

Roudle is de prijswinnende Smart Mobility dienst die berekent op welke plek je het beste kunt afspreken met minimale reistijd. Door op een meer efficiënte locatie je afspraken te plannen spaar je reistijd, reiskosten en CO2-uitstoot.

De werking van Roudle is simpel: De gebruiker geeft aan waar iedereen vandaan komt en op welke manier iedereen reist en hij ziet direct wáár je het best af kunt spreken, rekening houdend met het actuele wegennet en dienstregelingen; het antwoord zal verrassen, want je gevoel laat je vaak in de steek bij dit soort puzzels…

De Roudle afspraakplanners werken niet met een geografisch midden of zwaartepunt, en rekenen -in tegenstelling tot wat mensen vaak denken- ook niet het middelpunt tussen de vertrekpunten uit, maar berekent dát afspreekpunt waar de totale groep de zo laag mogelijke reistijd heeft. Een dergelijke optimale-afspraak-plek is zonder speciale tools lastig te bepalen. Tests leren dat men al snel 20% kunt besparen ten opzichte van een ‘gezond verstand’-locatie. Dus 20% minder reistijd, minder reiskosten en 20% minder CO2-uitstoot.

de beste plek voor je afspraak vind je met de Roudle-afspraakprikker

Voer 2 tot 6 vertrekpunten in, ...

... en geef aan hoe iedereen reist.

Roudle berekent de beste plek
voor jouw afspraak of overleg

Ontdek de afspreekplek(ken)
met de laagste totale reistijd

inclusief reistijden,
eventuele wachttijden,
kosten en CO2-uitstoot

Kies de faciliteiten
rondom de beste locatie,...

....bekijk mogelijkheden,
adressen en routebeschrijvingen

…en deel de informatie
gemakkelijk met je gasten.

afspraakplanner
Roudle-afspraakplanner

Onnodige kilometers besparen door slimmer af te spreken

Wat kan de Roudle-aanpak voor uw bedrijf betekenen?

Maken uw medewerkers veel kilometers voor onderlinge afspraken, trainingen of MT-overleggen? Heeft u Het Nieuwe Werken ingevoerd, maar nog niet de gewenste omslag gemaakt in het gedrag áchter tijd-en-plaats-onafhankelijk werken? Overweeg dan een efficiënte afspraaktool die uw medewerkers faciliteert bij ‘slim afspreken’.

Wij maken dedicated afspreektools voor werkgevers in de huisstijl van het bedrijf, standaard out-of-the-box, of desgewenst aangevuld met bedrijfsspecifieke functies en mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de eigen locaties van het bedrijf.

demo contact

Gebruikt u onze standaard afspraakplanner, dan zijn dit onze jaartarieven voor een bedrijfsbreed te gebruiken afspraakplanner:

tot 1.000 medew: € 750,-
1.000 tot 2.000 medew: € 1.000,-
2.000 tot 5.000 medew: € 2.000,-
5.000 tot 10.000 medew: € 3.000,-

U ontvangt hierbij een eigen URL waar u bijvoorbeeld vanuit uw intranet naar kunt verwijzen. Standaard komt de Roudle-afspraakplanner met een beperkte huisstijl-customization (huisstijlkleur, logo en eventuele headertekst en links).

afspraakplanners en datumprikkers in uw eigen huisstijl
afspraakplanners en datumprikkers in uw eigen huisstijl

Doordat de Roudle-software en algoritmes intern binnen MobilityLabel zijn ontwikkeld, kunnen we desgewenst maatwerkoplossingen bieden. Zo kan er bijvoorbeeld gedifferentieerd worden in rekenmogelijkheden, uiterlijk of vorm van de tooling. En voor software-ontwikkelaars leveren we desgewenst een API-variant aan waarmee je eenvoudig van onze planners en algoritmes gebruik kunt maken vanuit een eigen applicatie.

Waarom de Roudle-afspraakplanners voor úw bedrijf?

De belangrijkste argumenten op een rijtje

 • Kosten besparen

  Uw afspraakplanner rekent voor al uw medewerkers uit op welke plek zij hun afspraken het beste kunnen plannen. De gemiddelde brandstofbesparing hiervan ligt gewoonlijk tussen de 15% en 25%. Datzelfde geldt voor de besparing in reistijd/werktijd.

 • CO2 besparen

  Eén van de slimste manieren om aan uw duurzaamheidsdoelstellingen te werken is het vermijden van overbodige kilometers. Daar waar het ombuigen van modaliteitskeuzes soms grote gedragsveranderingen vraagt, is het veel makkelijker uw medewerkers mee te krijgen in het voorkómen van reistijd en kilometers: Niemand staat immers voor zijn plezier in de file.

 • Faciliteren 'Het Nieuwe Werken'

  Steeds meer bedrijven stappen over op Het Nieuwe Werken. Tegelijkertijd is de omslag naar écht plaats- en tijdonafhankelijk werken veel méér dan het reduceren van het aantal werkplekken en het uitdelen van laptops. De Roudle-afspraakplanners helpen uw medewerkers in het slimmer invullen van écht plaatsonafhankelijk werken en het ontdekken van handige en leuke meeting-locaties: Lang niet elke meeting tussen medewerkers uit verschillende regio’s hoeft tenslotte op het hoofdkantoor plaats te vinden.

 • Gemak Medewerkers

  Het plannen van afspraken is voor veel medewerkers een tijdrovend proces. Het vinden van de juiste combinatie van tijd, ruimte in de agenda’s, reistijden en locatie, is voor veel kenniswerkers, secretaresses of managers een flinke puzzel. Slimme tooling faciliteert dit proces en spaart tijd en geld.

 • Maatschappelijke bijdrage aan filereductie

  Veel bedrijven worstelen met landelijke en lokale bereikbaarheidsissues, maar zijn er tegelijkertijd zelf mede-veroorzaker van. Steeds meer organisaties zijn in het kader van hun MVO-beleid bezig met het in balans brengen hiervan en onderzoeken hoe ook zij een bijdrage kunnen leveren aan fileproblematiek, spitsmijden en regionale bereikbaarheid. Door op slimmere locaties en tijdstippen af te spreken staan uw medewerkers minder in de file en dragen er dus ook minder aan bij.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en toegevoegde waarde van onze afspraakplanners voor uw organisatie? Neem dan snel contact met ons op, via info@mobilitylabel.com.

Christiaan Rasch

Christiaan Rasch

“Het is ons doel om met mooie en slimme oplossingen organisaties te ondersteunen bij het maken van efficiënte en duurzame mobiliteitskeuzes.”

Thijs Brentjens

Thijs Brentjens

“Met objectieve cijfers en heldere visuals is het makkelijker het juiste mobiliteitsbeleid te formuleren.”

reistijd, kosten en CO2 besparen begint met de smart mobility tools van MobilityLabel

Slim afspreken met de Roudle-afspraakprikker